След като часове наред миналата нощ таксиметрови шофьори протестираха заради смъртта на

...
След като часове наред миналата нощ таксиметрови шофьори протестираха заради смъртта на
Коментари Харесай

След протеста на таксиджиите ситуацията в Разсадника е спокойна

След като часове наред предходната нощ таксиметрови шофьори протестираха заради гибелта на собствен сътрудник, обстановката в столичния квартал " Разсадника " е спокойна.

През нощта за часове беше блокиран бул. " Тодор Александров ". На мястото на случая близки и познати на умрелия оставят цветя в негова памет.

Снощи, след кавга за нахлуване в еднопосочна улица, младият мъж загина при пробой. Инцидентът стана на кръстовище, покрай Първа АГ болница " Св. София " малко преди 19:00 часа, директно до ул. " Хъшове ". Според " Труд ", който се базира на очевидци, кола, шофирана от младо момиче, навлязла в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушаване, се задал таксиметров автомобил. Спътникът на шофьорката подканил таксиметровия водач да даде обратно, тъй като улицата е еднопосочна. Стигнало се до спречкване, което прераснало в замяна на удари. В един миг двамата спрели багра. Таксиметровият водач обаче се обадил на сътрудници и другари. Пристигналото " подкрепление " се нахвърлило на пасажера от другата кола. Намесили се странични очевидци и съумели да прекратят мелето. Изненадващо обаче шофьорът на таксито се строполил на земята.

По-късно таксиметрови водачи блокираха орлов мост в София и бул. “Тодор Александров ” в София. Своеобразният митинг беше покрай постройката на Трето районно, където бе арестуван един от обвинените за гибелта на младия мъж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР